electronics, repairs, service manuals and datasheets discussion community for the repairs professionals and technicians
FAQSearchMembersGroupsRegisterProfilePM'sLogin/Out
Sherwood XA-1100 car amplifier problem with power supply.

 
Post new topic   Reply to topic    Electronic equipment repair and service manual search discussion Forum Index -> Equipment Repairs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ivo
Guest





PostPosted: Tue Apr 10, 2007 11:07 am    Post subject: Sherwood XA-1100 car amplifier problem with power supply. Reply with quote

The voltage invertor circuit uses 2 transistors 2SD1213. One of them is damaged. I've replaced the transistors and disconnected the power supply part from the amp part. On 13V it takes over 700 mA and the output is +/- 40V, but the resistors connected from the transistor bases to ground are heating and then damaged. Where is the problem ?

Thx in advance !!!
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Electronic equipment repair and service manual search discussion Forum Index -> Equipment Repairs All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Електроника София - Service Manuals Free Download - Prikachi - Service Diagrams

Free TV Schematics Download - HARDW.net - Pinout Master - Jabse Search - Jabse.InK  - Pulsator

Connector Pinout Forum - Новини - SnimkiOt.com - безплатен DNS - Whois разузнаване - Poblizo.com : пътешествия