electronics, repairs, service manuals and datasheets discussion community for the repairs professionals and technicians
FAQSearchMembersGroupsRegisterProfilePM'sLogin/Out
GE 10'' AB/AC chassis - Dead but power supply is fine.

 
Post new topic   Reply to topic    Electronic equipment repair and service manual search discussion Forum Index -> Equipment Repairs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
No-name
Guest





PostPosted: Sat Jul 28, 2007 9:04 pm    Post subject: GE 10'' AB/AC chassis - Dead but power supply is fine. Reply with quote

This is an older set.. and I'd really like to get it working. I just can't figure out what's wrong. The only signs of life it has is R980 and a few other large flameproof resistors get warm. Voltages from the power supply are normal. The CRT filaments and HV don't start at all. I checked the HOT for short or open, it seems fine. I also checked every feedthrough and quite a few questionable-looking solder joints... all have continuity. The set appears to have been repaired before (hmm, wonder why) and it looks like some of the feedthroughs were hardwired. Flyback seems fine, none of the windings are open. Since none of the fuses blow on attempted startup, I'm assuming there isn't a major short anywhere.

Model 10AB0404W

Any ideas would be appreciated.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Electronic equipment repair and service manual search discussion Forum Index -> Equipment Repairs All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Електроника София - Service Manuals Free Download - Prikachi - Service Diagrams

Free TV Schematics Download - HARDW.net - Pinout Master - Jabse Search - Jabse.InK  - Pulsator

Connector Pinout Forum - Новини - SnimkiOt.com - безплатен DNS - Whois разузнаване - Poblizo.com : пътешествия